Yoga opleiding

Nieuwe Start datum TT Niveau 1 :

7-8 Oktober  2023

Meer info via mail aub:  manuomshanti@gmail.com

Prana Yoga Flow Teacher Training @ Limburg
Teacher training (200 contacturen) –  in samenwerking met Alberto Paganini

De volledige Prana Yoga Flow Opleiding van 200 uren duurt in totaal 4 jaar. Elk jaar wordt één niveau van 50 uur gegeven.  Elk niveau dient in volgorde gevolgd te worden (elk niveau vereist de vorige niveaus als voorkennis).

  • niveau 1 – De basisflow. Leer basis alignement, zonnegroeten, 32 asana’s, pranayama, meditatie en diepe ontspanning.
  • niveau 2 – Creatief lessen maken met de elementen (aarde, water, vuur, lucht en ether), rasa’s, vinyasa’s, golven en krama’s.
  • niveau 3 – Helen met yoga. Leer inzicht in helende processen van yoga op alle niveau’s te verkrijgen.
  • niveau 4 – Wees je-Zelf. Creatief en met inzicht je lessen ontwikkelen en verzorgen. Een zoektocht naar je eigen unieke yogaweg, volgens je hoogste potentieel.

 

 

Wat vonden vorige deelnemers er van:

Ik startte aan de yoga teacher training om mijn eigen practice te verdiepen. Om meer te leren over correcte alignment en effecten van de houding, maar ik vond er zoveel meer. De Teachers ademen yoga en dat voel je ook in de diepgang van hun lessen. Het is een uitgebreid pakket waarin verschillende yoga vormen aan bod komen waardoor je jezelf ontdekt en daarmee ook jou eigen stijl leert ontdekken en ontwikkelen. Je word echt uitgedaagd om jou persoonlijke stijl te ontwikkelen en word hier met veel kennis en kunde in ondersteund. Omdat het volledige pakket 4 jaar in beslag neemt heb je voldoende tijd om alles te laten bezinken, uitdiepen en integreren. Dit vind ik een absolute meerwaarde tegenover intensieve korte opleidingen.

Ik kan nog veel mooie woorden over de TT schrijven maar de ervaring is niet in woorden te vatten . Het heeft me gesteund in moeilijke dagen, ik heb er nieuwe prachtige mensen leren kennen en het heeft een stevige basis gelegd voor mij als lesgever.

Elien Massart 

De verrijking die deze opleiding aan mijn leven heeft gegeven is enorm… en de opgedane inzichten blijven me nog steeds uitnodigen tot verdere verrijking en groei.

Niet alleen in mijn yogabeoefening heb ik veel bijgeleerd (correcte uitlijning van asana’s, anatomiekennis, correcte opbouw van lessen, een diversiteit van yogastijlen waaruit je kan plukken om passende yogasessies te creëren voor de westerse mens…). Ook de verbondenheid met de groep, mijn verbondenheid met het groter geheel (de natuur, het goddelijke) en de krachtige verbondenheid met mijn eigen hart vormen fantastische cadeaus die ik dankbaar meeneem uit deze opleiding. Met dezelfde groep 4 jaar op een yogaverdiepingsreis gaan waarin we onszelf keer op keer weer meer uitdagen en ook geconfronteerd zien met onze eigen kwetsbaarheden is een fantastisch groeiproces. De warme en kundige begeleiding van Alberto en Manu en de heerlijke groepsdynamiek die door hen gecreëerd wordt, zijn hierbij van onschatbare waarde.

Onze yogaweekends samen vormden steeds een heerlijk bad van verbondenheid waar alles wat er in het leven speelde bij iedereen, er gewoon mocht zijn… Heerlijk! Waar vind je dit nog?

Ik raad deze opleiding enorm aan als je jezelf en anderen wilt verrijken vanuit de yogapraktijk en -filosofie.

De opleiding inspireert jou – als westerse mens – om op diverse niveaus fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch & spiritueel bewuster en genietender in het leven te staan.

Nancy Vankeirsbilck

 

 

 

 

Data  2022/2023, 4 weekenden in Hasselt
7-8 Oktober –2-3  december
9-10 Maart – 4-5 mei

Inschrijven
Stuur een mail naar: manuomshanti@gmail.com